Σοκ για μια οικογένεια στη Θέρισσο, όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με τους διαρρήκτες που είχαν εισβάλλει στο διαμέρισμα τους.
Όλα έγιναν χθες το μεσημέρι όταν τα μέλη της οικογένειας έλειπαν για μισή ώρα απτό σπίτι. Οταν επέστρεψαν όμως, τους περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη, καθώς είδαν τον κλέφτη να βγαίνει από το μπαλκόνι του σπιτιού τους.
Οι διαρρήκτες εισέβαλαν στο διαμέρισμα και έκλεψαν όλα τα χρυσαφικά της οικογένειας και ό,τι χρήματα υπήρχαν.
Αξιον απορίας είναι το γεγονός πως ενώ υπήρχε συναγερμός, αυτος δεν χτύπησε. Οι αστυνομικοί εξετάζουν αν ήταν απενεργοποιημένος από την οικογένεια ή αν οι δράστες είχαν κάποιο κόλπο και το απενεργοποίησαν οι ίδιοι. Όταν έφτασε η Αστυνομία, άνδρες της Υπηρεσίας πήραν δαχτυλικά αποτυπώματα, ενώ εικάζεται ότι ήταν περισσότεροι δράστες από ένας.

Οι δραστες φορούσαν κουκούλες, με τους αστυνομικούς να εξεταζουν προσεκτικά τις κάμερες από τα παρακείμενα καταστήματα, ώστε να ανακαλύψουν από το υλικό το σωματότυπο και τις κινήσεις τους που τυχον θα οδηγησουν σε συλληψεις.

Οι κλέφτες πάνε και έρχονται στο Ηράκλειο..!
Δυστυχώς οι διαρρήξεις δεν σταματούν εδώ, καθως προχθές στο Ηράκλειο δυο Έλληνες έκλεψαν μία μοτοσυκλέτα ενός ηλικιωμένου, οι οποίοι εντοπίστηκαν. Επίσης την ίδια μέρα έγινε άλλο ένα συμβάν, όταν ένας 18χρονος σε αύλειο χώρο επιχείρησης προσπάθησε ανεπιτυχώς να αφαιρέσει 150 λύτρα πετρέλαιο αφού έγινε αντιληπτός διέφυγε με το αυτοκίνητο του, άμεσα εντοπίστηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς.